Keresési minta:J ___Típus: szerzo ___Illesztés: A minta elejétől
1338. Jablonski, Miroslaw P. :Az őrjárat
A Naprendszer határán őrszolgálatot adó Austin hadnagyot egy különleges feladattal bízza meg ellenszenves felettese: kutassa fel a hírhedt csempészt, Kraftot. Austin tisztán spekulatív gondolkodással arra a megállapításra jut, hogy ő maga a csempész. Bár az egészet álmodta, a babonás Austin-Kraft mégis otthagyja az őrszolgálatot.
Galaktika 87.            

3161. Jakes, John :Itt a te fullánkod
Egy újságíró már egy éve próbálja felkutatni bátyja elveszett holttestét. Kutatása során eljut egy kis laboratóriumba, ahol egy biológus a halál beálltának élményét szerzi meg holtak idegrendszeréből. Az elektronikusan rögzített élményeket bárki átélheti, és ezzel elveszti a halálfélelmét. Ám ezzel együtt elveszti az élethez való ragaszkodás vágyát is. Így jár az újságíró is, aki ezután már csak folyamatos alkoholmámorban várja a halált.
Galaktika 104.            

1344. Jakubovszkij,Aszkold :A szibirit
Lipin, a tudományos expedíció előfutára, magányosan táboroz a hófödte hegyek között. Egy este szemtanúja lesz egy medve és négy Yeti verekedésének. Másnap fura, kékszínű kristályokat talál a helyszínen, melyeket a városba visz vegyi elemzésre.
A galaktika kupolája            

1345. Jakubovszkij,Aszkold :A szomszéd
Egy földönkívüli felderítő jött a Földre, aki miután körbenézett, keresett egy csodabogár feltalálót. Serkenti a férfit a teleportáció kidolgozására. A feltaláló barátja segítségével felépíti a teleportáló készüléket, amellyel a Holdra teleportál és megjavítja az elromlott robotokat. A sikeres próbaút után a Szabad Bolygók Szövetsége felveszi a Föld lakosait tagjai sorába.
A galaktika kupolája            

1349. Jakubovszkij,Aszkold :Árgus - 12
A Lucifer nevű bolygón egy tudós bűntettet követ el, és a bolygó egyik kutatóját Árgussá nevezik ki. Hatalmas intelligenciát, tudást és különleges érzékelést adnak a kijelölt embernek, hogy felkutassa a bűnöst. A tudós többször is megpróbálja Árgust elpusztítani, s mivel nem sikerül neki, üzletet akar kötni vele. A tudós a mindenütt alkalmazkodni képes, tökéletes ember-robotot akarja kifejleszteni. Az Árgus letartóztatja a bűnöst. Küldetése teljesítése után a kutató visszaadja a különleges hatalmát, amely nélkül nyomoréknak érzi magát, és soha többé nem tud már beilleszkedni régi életébe.
A galaktika kupolája            

1348. Jakubovszkij,Aszkold :Az áttetsző ember
54 Tánya megismerkedik Szigurddal, aki egy kísérletben vesz részt, és emiatt a fiatalember test nélküli gondolattá változott. Belebújhat bármelyik állatba, növénybe, megismerve annak gondolatait, szokásait. A lány és a fiú között szerelem szövődik, amit a kísérlet vezetője nem néz jó szemmel, hisz Szigurd elhanyagolja emiatt a tudományos munkáját. Szigurd hajlandó visszaváltozni hús-vér emberré, hogy feleségül vegye Tányát. Végül mégis a testetlen életet folytatja, hiszen nem ismerte még meg az élet összes titkát.
A galaktika kupolája            

1339. Jakubovszkij,Aszkold :Az idő ráncai között
Három űrhajós visszatérőben a Földre, arról vitázik, vajon hová fejlődött az emberiség azalatt az ötszáz év alatt, míg az ő küldetésük tartott. Borisz álmában egy, a természettel harmonikus társadalmat lát, ahol az emberek öregkorukban játszanak, mert születésüktől fogva tanulnak és alkotnak.
A galaktika kupolája            

1346. Jakubovszkij,Aszkold :Az utolsó nagy vadászat
A Konovok család sok emberöltőn keresztül keresi az Elsődleges Iszapot a Galaxisban. Az Iszap egy genetikailag tiszta, élő massza, melyből bármilyen élő organizmust elő lehet állítani. Hosszú kutatás után egy Konovok felfedezi a Fantomok bolygóját, ahol megtalálja az Iszapot. A következő Konovok átalakítja az Iszapot, hogy az ember gondolatára engedelmeskedjen. A harmadik Konovok létrehozza a valaha élt összes állatot, és vadászik rájuk. Végül magát az Iszapot is megöli. A többi Konovok megpróbálja feltámasztani a halott Iszapot.
A galaktika kupolája            

1342. Jakubovszkij,Aszkold :Barát
Egy orosz méhészt Szibériába deportálnak, mert rossz orvosságot adva földesurának, annak halálát okozta. A férfi a tajgába szökik, ahol találkozik egy fura lénnyel, aki segíti az életbemaradását. A lény egy földönkívüli, akinek harminc évet kell várnia, hogy hazavigyék, de addig sem akar magányos lenni.
A galaktika kupolája            

1341. Jakubovszkij,Aszkold :Hangok az éjszakában
A lezuhant űrhajó pilótája mentőegységével az Indiai-óceánban úszik. Éjszaka delfinek jönnek a segítségére. A mentőegység fordítógépe tolmácsolja a delfinek beszédjét a pilótának. Ez annyira fellelkesíti őt, hogy szakmát vált és elmegy tengerkutatónak.
A galaktika kupolája            

1340. Jakubovszkij,Aszkold :Mefisztó
Egy tengerbiológus a haldokló fia agyát átülteti egy fiatal óriáspolip fejébe. A fiú agya nehezen viseli új helyét, de az évek folyamán mind nagyobb önbizalomra tesz szert. Egyre nagyobb haragot táplál minden emberrel szemben. Kifejlett óriáspolipként a fiú hajókat süllyeszt el, embereket eszik, majd megöli apját is.
A galaktika kupolája            

1347. Jakubovszkij,Aszkold :Távoli bolygón
Hosszú életet leélt űrhajós a Furcsaságok bolygójára repül, hogy megfigyelje egy fitah megszületését. A bolygó különleges növényei miatt nincs árnyék és nagyon porhanyós a talaj. Az öreg lefekszik a földre, melybe belesüpped és a növények gyorsan befonják őt. Az ő testéből születik a fitah-növény, melyben tudata halhatatlanul él majd tovább.
A galaktika kupolája            

1343. Jakubovszkij,Aszkold :Valami
A főhős, egy rejtélyesen eltűnt expedíció után kutatva, barátjával bemászik egy kialudt vulkán kráterébe. Mélyen a föld alatt fura árnyakkal találkoznak, és a főhős majdnem életét veszti. Azóta csak feküdni tud és állandó kezelést kap. Egy nap aztán ő is csatlakozik az eltűnt expedíció árnyaihoz.
A galaktika kupolája            

3162. Jancsó Ágnes :Mestermunka
Az Astar kutatóintézetnél dolgozó Larren rejtélyes dologra bukkan. A Vénuszon működő laboratóriumba sorra jelentkeznek a leghíresebb, legsikeresebb tudósok, kutatók. Meglepetésére mindegyikük szeme kék vagy zöld. Az intézetben egy tökéletes emberi faj létrehozásán fáradoznak, amelynek megjelenésével a régit teljesen megsemmisítenék. Mivel Larren felfedezte a titkot, pusztulnia kell, a róla készült hasonmással együtt.
Android 4.            

1350. Jaroszlavcev, Sz. :Nyikita Voroncov rejtélyes élete
Egy férfi meghal az utcán, aki évek óta tudta előre halálának időpontját. Naplójából kiderül, hogy a férfi halálakor tudata visszakerül gyermekkori testébe és újból leéli életét. Voroncov több ezer letet él le így a két időpont között.
Galaktika 61.            

1352. Jefremov, Ivan Antonovics :A gyémántkürtő
Egy kis kutatócsoport megszállottként keres feltételezett gyémántlelőhelyet Szibéria mocsaras területein. Hatalmas megpróbáltatások után megtalálják a világ egyik legnagyobb gyémántkürtőjét, de a visszaút során majdnem meghalnak.
A múlt árnyéka            

1355. Jefremov, Ivan Antonovics :A Hegyi Szellemek Tava
A Közép-Altájban arany utáni kutatás közben egy geológus összeismerkedik egy festővel, aki mesél neki a halálos Hegyi Szellemek Taváról. Évekkel később a kutató rájön, hogy a tó egy hatalmas higany lelőhely, amelynek mérges gőzeinek hatása váltotta ki a hely baljós elnevezését
A múlt árnyéka     Metagalaktika 4.        

1357. Jefremov, Ivan Antonovics :A hellén titok
Egy agykutató professzor hisz a genetikai emlékezet hipotézisében. Egy napon a háborúban súlyosan sebesült szobrász fura látomásai miatt felkeresi a professzort. A látomásokról kiderül, hogy ez a genetikai emlékezet, amely révén a szobrász az elefántcsont puhításának elveszett titkához jut. Így egy kézzel is megmintázhatja múzsája alakját.
A múlt árnyéka            

1358. Jefremov, Ivan Antonovics :A Kígyó szíve
A Tellur nevű csillagközi űrhajó tudományos expedíción vesz részt, amikor idegen civilizáció űrjárművével találkozik. Hatalmas a legénység lelkesedése. Amikor összekapcsolódnak, akkor derül ki, hogy az idegenek fluort lélegeznek be oxigén helyett. Az idegenek elkeseredettek, mert idáig csak oxigén-szívó lényekkel találkoztak. Elválásukkor a földi biológusnő felajánlja az idegeneknek, hogy állítsák oxigén alapúra az anyagcseréjüket.
Mategalaktika 1     Galaktika 2.        

1351. Jefremov, Ivan Antonovics :A múlt árnyéka
Pavlovics professzor őslénytani expedíciót vezet egy Közép-Ázsiai sivatagba. A professzor érdekes fényjelenségre lesz figyelmes. Felfedezi, hogy egyes kőzetrétegek, a véletlenek különös egybeesésével fényképezőgépként viselkednek, és bizonyos megvilágítás esetén képet mutatnak a múlt egy-egy jelenetéből. Sok éves megfeszített munka után sikerül felfedezését bizonyítania.
A múlt árnyéka            

1356. Jefremov, Ivan Antonovics :A nur-i-desti obszervatórium
A háborúban megsebesült geológust Közép-Ázsiába küldik gyógyulni, ahol segít egy régész professzornak és asszisztensnőjének feltárni egy ezeréves obszervatóriumot. A hely különleges adottsága, hogy életerővel és tettrekészséggel tölti fel az odatévedt embereket. A geológus felfedezi a titok nyitját: a csillagvizsgáló rádiumban gazdag kőzetekre épült, melyek sugárzása okozza az emberek jó közérzetét.
A múlt árnyéka            

1353. Jefremov, Ivan Antonovics :Olgoj - horhoj
Négy emberből álló geodéta expedíció hatol be a Gobi-sivatagba, pontosan meghatározni annak földrajzi viszonyait. A lakatlan sivatagban fura kígyóra találnak, amely távolból képes gyilkolni.
A múlt árnyéka            

1354. Jefremov, Ivan Antonovics :Találkozás Tuszkarora felett
A "Komintern" teherhajó a Kuril-szigeteknél egy százharminc éve elsűlyedt hajónak ütközik. A hajó másodtisztje fémládát talál a roncsban, amiben egy kutatási naplót van. A naplót író kapitány bizonyítékát találta annak, hogy a mélytengeri árkok vize gyógyító hatású.
A múlt árnyéka            

1361. Jemcev, Mihail :Hógolyó
Viktor disszertációjában az idővektorral szembeni mozgás lehetőségéről ír, és a professzorok előtt bemutatja ezen elv alapján épített gépezet működését. Hét hónapot hátra utazik a múltba, ahol találkozik önmagával és elbeszélgetnek az elméletről. Visszatérése után Viktor egy hógolyóval igazolja múltbéli utazásának valódiságát. (Társszerző: Jeremej Parnov)
Ház kisértettel            

1360. Jemcev, Mihail :Kézelőgombok - Kettős spirál díszítéssel
Dirac elméletének bizonyításaként vákuumot hoznak a világűrből. A spektrométer igazolja az elméletet, miszerint a vákuum telítve van negatív részecskékkel, és bizonyítékot találnak a negatív világok létesésére, meg az ott élő értelmes lények létezésére. ( Társszerző: Jeremej Parnov)
X-magazin 97/12.            

1359. Jemcev, Mihail ( Társszerző: Jeremej Parnov) :Adjátok vissza a szerelmet!
A kísérleti atomtelep egyik munkatársa éjjeli holdkórossága miatt halálos sugáradagot kap. A kórházban haldokolva bánja, hogy nem említette senkinek, hogy menyasszonya van. A titkos objektumba a személyzet hozzátartozói csak a klonjait engedik be. A férfi soha nem akarta volna látni szerelme hasonmásait. A valódi menyasszonya keresi fel a sérültet, de a haldokló klonnak nézi. Az orvosok klonnal helyettesítenék a meghalt férfit, de menyasszonya hallani sem akar róla.
Galaktika 37.            

1362. Jemcev, Mihail (Társszerző: Jeremej Parnov) :A fellázadt harmincmillió
Szibéria feltérképezetlen, mocsaras vidékén a kutatók egy ősrégi állatra bukkannak, amely halhatatlannak bizonyul. A biológus mintát vesz a lényből és vakcinát készít belőle. Tudóstársa beadja magának a szert és kómába zuhan. Egy különleges gép segítségével belelátnak az ájult férfi gondolataiba, aki régen élt őseinek emlékeit látja újra. Társai megpróbálnak gyógyszert készíteni a vakcinából, amellyel legyőzhető lenne bármelyik betegség.
A nyikorgó idegen            

3163. Jeschke, Wolfgang :Dokumentumok az ország Katasztrófa előtti helyzetéről
2436. Németország, vagy legalábbis ami maradt belőle. A környezeti katasztrófák, a szennyezés és a háborúk középkori életszínvonalra kényszerítették a kevés túlélőt. Egy haldokló zarándoknál talált újságcikkek és régi feljegyzések megmutatják a Hit Védelmezőinek, miként fajulhattak idáig a dolgok menete.
A Holtak Galaxisa            

1367. Jeschke, Wolfgang :A király és a bábkészítő
A távoli jövőben egy királyi testvérpár, egy tudós útmutatása alapján, megépíti az időgépet. A becsvágyó öcs a távoli múltba küldi bátyját, hogy ő lehessen helyette az uralkodó. Az idősebbik fivér a harmincéves háború dúlta Európába érkezik, és sikerül életben maradnia. Egész életében készül a bosszúra. Megépít egy szerkezetet, amely segítségével kicseréli önmagát a zsarnokoskodó öcsével.
Galaktika 75.            

1363. Jeschke, Wolfgang :Hasadás a hegyen
Egy ismeretlen szupernóva felrobbanása miatt egy tranzit-űrhajó letér pályájáról. A robbanást kiváltó csillag megváltoztatta az idő szerkezetét egy bolygórendszerben. A bolygó bennszülöttjei felkeresik a helyi őrállomás legénységét, hogy segítsenek egy ember elfogásában, aki gyilkolja őket. Az egyik őr felkutatja az ismeretlent, aki holtan talál. A holtestben saját magára ismer. Az őr egy végtelenségig ismétlődő időhurokba került.
Galaktika 15.            

1368. Jeschke, Wolfgang :Nekyomanteion
Nem messze attól a helytől, ahol az ókori görögök felépítették labirintusukat, ahol az élők találkozhattak halottaikkal, felépítették a modern kor halott feltámasztó központját. Egy gigantikus számítógép elektronikus adatbankjában bárkinek a teljes atomi struktúráját el tudják tárolni, hogy a hozzátartozók bármikor előhívhassák rég elhunyt szeretteiket. A Katszuranisz testvérek feltámasztják rég elhunyt édesapjukat, aki pár óra múlva a Határozatlansági-elv hibái miatt lassan kezd "szétesni". A legfiatalabb testvér inkább törli édesapja adatállományát a számítógépből, mintsem végignézze még egyszer egy másolat nyomorult pusztulását.
Tűzözön            

1364. Jeschke, Wolfgang :Ozirisz országa
Az emberiség szinte teljesen kiirtotta magát, csak Afrikában maradt fenn pár állam és királyság. A Szaharába indul Jack mester, hogy felkutassa azt a földönkívüli űrhajót és utasait, amelyről az emberek beszélnek. A hajcsárként hozzászegődött arab kisfiúval végigutazza a sivatagot, hogy a piramisoknál rátaláljon az idegenekre. A földönkívüliek egyik, sok ezer éve ittrekedt társukért jöttek. Miután megtalálták, szívesen magukkal vitték Jack mester tudatának egy részét a saját világukba.
Ozirisz országa            

1369. Jeschke, Wolfgang :Rossz hírek a Vatikánból
Minden éjszaka a Vatikánba szállítják a világban aznap meghalt gyermekek tetemeit. A negyvenezer holttestet az éjszakai órákban kell eltakarítania a személyzetnek az álcázó holovetítők takarásában, hogy a reggel megjelenő turisták tudomást ne szerezzenek az eseményről.
Feketecsuklyások            

1365. Jeschke, Wolfgang :Szirének a parton
Felderítő űrhajó landol egy idegen bolygón. Az egyik űrhajós elkószál a gyönyörű vidéken és hírtelen a feleségével találkozik. A társai keresni kezdik, majd rátalálnak holtestére egy közeli barlangban, mellette egy kis, bundás ragadozó lényt találnak. Eltemették az űrhajósok társukat és elrepültek a bolygóról.
Galaktika 14.            

1366. Jeschke, Wolfgang :Tizenkét perc és még néhány
A Föld távoli jövőjében egy betelepített bolygóról származó férfi elutazik a távoli múltba. Oly távolra tér vissza, hogy évszázadokat kell várnia az első, működő Időváltóra. Mikor visszatér jelenébe, még időben eléri űrhajóját, amivel érkezett. Az Időváltó android őre feltételezi, hogy ez az ember volt Jézus a múltban.
Galaktika 66.            

3164. Jesztratov, Igor :Focisztori
Az egyik dél-amerikai országban dolgozó orosz összeismerkedik egy kávézó tulajdonosával, aki talán az egyetlen ember az országban, aki nem rajong a futballért. Az öreg elmeséli, hogy mióta megjelentek a holoképernyős televíziók, senki sem jár a stadionokba és már játékosok sincsenek. Számítógépes programok generálják a focijátékosokat.
Galaktika 97.            

3165. Jeventov, Vagyim :Nagyi
A Himalájába utazó szülők a pótmamaszolgálattól egy robotot kérnek kisfiuk őrzésére. Mivel a robotok mind egy szálig elfogytak, egy igazi nagymama jelenik meg a gyermek őrzésére. A nagyi régi mesékkel szórakoztatja a kisfiút. A gyerek azóta csak a Nagyival akar lenni.
Galaktika 99.            

1370. Jewett, Sarah Orne :A fehér gém
Egy nap, amikor a félénk Sylvy hazafelé hajtotta tehenét, találkozott egy nagyon szimpatikus fiatalemberrel, aki madarakat gyűjtött. A kislánynál egy fehér gém pár után érdeklődött. Sylvy ismerte a madarakat. Hajnalban felmászott a legnagyobb fa tetejére és meglátta a gémek fészkét. Bármennyire is szeretett volna segíteni a fiatalembernek, nem árulta el a fészek helyét.
Galaktika 30.            

3166. Jobbágy Tibor :Az ugrólepke üzlet
Kongó őserdejének mélyén a kutatók olyan lepkefajt találtak, aminek egyedei képesek a teleportálásra. A rovarokat emberbe ültetve új tömegközlekedési forradalom indult útjára. Egy ember a saját kárán tanulta meg, hogy a rovar nem csak térben, de időben is képes ugrani. A múltba kerülve önmagától szerez bizonyítékot a lepkéket árusító cég ellen.
Új Galaxis 3.            

1373. Jókai Mór :A Hold és a Nap
Vajon mi történne, ha a Hold egyre közelebb kerülne a Földhöz? Nagy közelsége miatt vasutakat építenének eme égitestre a Földről, így mindenki személyesen győződne meg róla, hogy élnek-e a Holdon emberek.
A fekete sugár            

1374. Jókai Mór :A jövő század regénye (részlet)
Dávid összehívta valamennyi légjáróját a gonosz Cárné hatalmas és gyorsabb légjáró hada ellen. Egy ügyes szerkezet segítségével Dávid elfogja a Cárné légjáróját, aki inkább kivetette magát a járműből a megalázó fogság elől.
A fekete sugár            

1375. Jókai Mór :Csalavér (részlet)
Csalavér és társai sikeresen megszöknek bányarabságukból és a volapük országba jutnak. Itt minden a logikus, tudományos gondolkodásnak és életformának rendelnek alá, minekután szürke, monoton, íztelen lett az életük. Csalavér és társai tanácsaikkal megreformálják a volapük életmódot.
A fekete sugár            

1372. Jókai Mór :Találmányok
Az író értekezése az eljövendő feltalálók találmányairól.
A fekete sugár            

1371. Jones, Raymond F. :Zajszint
A hadsereg több tudóst összehív, mert egy ember megépítette az antigravitációs készüléket, de a bemutató alatt a gép felrobbant és a feltaláló meghalt. Rekonstruálni kell a készüléket. Hetekkel később sikerült a tudóscsoportnak olyan gépet alkotnia, amely nagy tömegű tárgyakat képes volt lebegtetni. Ekkor tudják meg, hogy ámítás volt a feltaláló és a találmányáról szóló történet, amit csak csaliként vetettek a tudósok elé, így hozva ki belőlük a legtöbbet.
Galaktika 17.            

1376. Jósika Miklós :Végnapok (részlet)
Közeledik a Föld a megsemmisülése. Az akkori emberiség a Nap kihülése miatt csak az egyenlítő mentén felépített, hatalmas városban tud lakni. Az egyik delejes lány távcsövével felfedez egy csodás bolygót, és megpillantja a szárnyas embereket. A lány beleszeret az egyik ifjúba. Olyan eszelősen könyörög Istenhez, hogy az Úr összehozza a két fiatalt.
Galaktika 35.     A fekete sugár        

3167. Juhász György :Az idő pénz
A csődbe ment kereskedőnél sorban jelennek meg a különböző jövőből érkezett üzletemberek, hogy megtegyék üzleti ajánlataikat. A kereskedő ügyesen ráveszi a jövőbeli ügynököket egymás megsemmisítésére. Az itt maradt kalapjaikból jól menő kalapboltot nyit.
Az Univerzum örökösei     Android 3.        

3168. Juhász György :Try again
A világban beköszöntött a tökéletesség és a harmónia. A játéknak vége lett. Isten egy új Teremtésbe fogott. És ismét lőn világosság.
Orion II/3.            

1377. Juhász György :Az idő pénz
A csődbe ment kereskedőnél sorban jelennek meg a különböző jövőből érkezett üzletemberek, hogy megtegyék üzleti ajánlataikat. A kereskedő ügyesen ráveszi a jövőbeli ügynököket egymás megsemmisítésére. Az itt maradt kalapjaikból jól menő kalapboltot nyit.
Az Univerzum örökösei     Android 3.        

1378. Juhász György :Érzés-orzás
A család autóbalesetét egyedül túlélő fiú összeroncsolódott arca miatt magányosan telnek napjai. Hosszú huza-vona után vesz egy Érzés Rögzítőt és legszebb álmodozásait lemezre rögzíti. Összetalálkozik azzal a lánnyal, akinek Magány című felvétele megtetszett a fiúnak. Beleszeret a lányba, de az csúnyán kihasználja a fiút és az összes felvételét ellopja, hogy a saját nevén adja ki őket. A fiú megszerzi a Magány eredeti szerzőjének címét és a lánnyal végre egymásra találnak.
Csillaghajók            

1379. Juhász György :Újvilág
A távoli jövőben a bűnözőket hibernálják, míg tudatuk egy virtuális börtönben vár az átnevelésre. A rabok próbálják összeszedni az információt erről az új börtönről. Ide kerül a leghíresebb kompjúterbűnöző, aki révén minden tudat elhagyja a virtuális börtönt.
A Galaxis Császára            

3170. Juhász Viktor :A Rádiumember magányossága
Budapest szmoggal burkolt felhőkarcolói között üldözi a bűnt és védi az ártatlanokat Rádiumember. Több, más különleges képességekkel rendelékező emberrel összefogva létrehozza az Első Magyar Igazságosztó és Bűnüldöző Egyletet, hogy megállítsák Báró Hidegváryt, a gigantikus város legnagyobb bűnözőjét. Az Egyet végül kurtán-furcsán felbomlott, mert minden tagja saját szakállára munkálkodott, csak a mindig idealista Rádiumember állt ki az elvei mellett.
Átjáró 11            

3169. Juhász Viktor.( Társszerző: Csigás Gábor ) :Hosszú még az idő
Elérkezett a Végítélet. A Pokol és a Mennyország hadai összecsaptak a Föld felszínén. Az emberiség földalatti bunkerekbe rejtőzik, ahol egy tudós készítette időbombával a múltba menekül. A tudóst kettéhasítja az időbomba robbanása. Amikor a kettéhasadt ember összeáll, helyreáll az idősík, és a férfi Ádámként egyedül marad a Paradicsomban
Átjáró 1.            

1380. Jurist, Eduard :Bot felügyelő akcióba lép
A liverpooli vonaton Bot felügyelő néhány odavetett szóból kikövetkezteti a kitervelt bankrablás részleteit, és letartóztatja a bűnözőket, még az akciójuk előtt. Nem volt neki nehéz, mivel a felügyelő robot.
A kozmosz hullámhosszán            


Összesen 53 találat

Ha valamelyik rekordban hibát találsz, kérlek írd meg, megadva a hibás rekord sorszámát és a hibát.

A levélíráshoz kattints erre a címre: gyorgyi.akos@axelero.hu